Sportsbilfestivalen

Betingelser for kjøp Sportsbilfestivalen

 

“Sportsbilfestivalen” eies og drives av Nobodys Perfect AS (Org nr 928 627 306) 


Priser og mva:
Samtlige priser er oppgitt i NOK uten mva. Det er ikke mva på kjøreopplevelser/kjørekurs i Norge.

Betaling:
Betaling gjøres gjennom bestilling av billetter på Hoopla. I tilfelle det er tilgjengelige billetter på arrangementsdagen vil det være mulig å kjøpe via Vipps på banen. Prisen vil varriere i forhold til forhåndskjøp via Hoopla.


Bestilling:
Når et kjøp via Hoopla er gjennomført anses dette som en bindende avtale mellom deg som kunde og Trackday som leverandør.


Avbestilling/endring av bookingtid:
Sportsbilfestivalen booker banedager og bemanning av disse i god tid før arrangementet, og har med dette en bindende avtale med baneeier og mannskap.

Avbestilling/endring må derfor skje minimum 2 mnd. før gjennomføringsdato. Har du booket en opplevelse der gjennomføringsdatoen er innenfor 2 mnd. kan opplevelsen ikke avbestilles.


Værforbehold:

Vi kjører i utgangspunktet uansett vær!

Ved helt ekstreme værforhold vil kjøringen kunne bli stoppet eller avlyst. 


Viktig: Møt opp til avtalt tid dersom ikke annen beskjed er gitt! Vær oppmerksom på at vi av sikkerhetsmessige årsaker er nødt til å ta visse forhåndsregler etter værforholdene. Det betyr at det kan forekomme hastighetsbegrensninger basert på instruktørens vurdering av situasjonen. Begrensninger som følge av sikkerhetsmessige årsaker og/eller værforbehold, gir ingen rett til refusjon eller ombooking.


Kontakt:

post@sportsbilfestivalen.no