Sportsbilfestivalen

DekkTeam er en nasjonal dekkjede som har satt søkelys på fagkunnskap, service og kvalitet siden den første butikken så dagens lys i 1993. I DekkTeam er vi 109 ansatte og omsatte i 2021 for 318 MNOK.


Kjeden består i dag av 25 heleide forhandlere og 59 DekkTeam Partnere over hele Norge.


Vår visjon er: Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.


Vi i DekkTeam holder det vi lover og vårt arbeid gjenspeiler kvalitet, service og profesjonalitet med faglig dyktige medarbeidere.


Vår målsetning er at DekkTeam skal være landets ledende leverandør av dekk, felg og dekkhotell. Vi skal være til stede der folk er, og tilby bransjens råeste service, alltid med oppdatert kunnskap.

Sammen skal vi sikre at Norges befolkning kommer trygt frem, uansett hva, hvor og hvorfor folk kjører.


Verdens viktigste oppfinnelse – hjulet – krever sitt, og med dagens søkelys på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.


Hos DekkTeam garanterer vi at du får dekk tilpasset akkurat din bil. Vi vet hvilke dekk og felger som passer best, og som gir din bil de beste kjøre egenskaper, fremkommelighet og grep. Det kan du som kunde være helt trygg på.


DekkTeam vinner kanskje ikke kampen om å alltid være billigst, men du kan stole på at vi alltid skal være best, og at vi vet hva bilen din skal ha, så du slipper å tenke på det!

Vi i Autosport legger stolthet i våre biler og vårt arbeid. Målet og visjonen ved oppstarten i 2011 var å skape en bilbutikk som skulle være særegen og unik, også som merkevare og navn. I dag er vi langt på vei til å nå dette målet.


Vi i Autosport AS har spesialisert oss på import av nyere og spesielle biler, vi hjelper deg gjerne med å finne ønsket bil.Via vårt nettverk i både Tyskland og Norge kan vi hjelpe deg å nå din bil-drøm. Vi har bred erfaring på å skaffe nye og brukte Premium merker som Audi, BMW, VW, Porsche, Lamborghini og Mercedes.Alle bilene er sjekket opp mot utenlandsk og norsk forhandlerdatabase for å kvalitetssikre og avklare at km, servicer, skader etc. stemmer med det faktiske kjøretøyet. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi montere ekstrautstyr og styling slik at bilen din blir unik!


Vi hjelper deg og ser fram til å høre fra deg!

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med 200 avdelinger lokalt i hele Norge.

Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler, og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle våre avdelinger. Vi samarbeider med alle forsikringsselskapene i Norge og ordner alt papirarbeid for deg. Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. 

 

Riis Bilglass fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.


Når du velger Riis Bilglass kan du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender. 

Besøk en av våre avdelinger, eller ring oss på 090 09. Ønsker du å bestille time kan du også gjøre dette via vårt kontaktskjema. Vi tar gjerne en prat, og svarer på dine spørsmål om bilglass.


 Velkommen til oss!